İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Adem Çelik Ortaokulu

Adem Çelik Ortaokulu

Adres
Cumhuriyet Mah. Şimşek Sok.No 4 Beykent Üniversitesi Karşısı Büyükçekmece/İstanbul
Vizyon
OKULUNDAKİ ÖĞRETMENLERİN VE ÖĞRENCİLERİN RAHATLIĞINI İLKE EDİNMİŞ,ANLAYIŞLI VE ESNEK,İŞİN CİDDİYETİNİN FARKINDA OLAN İDARECİLERLE; İSTEKLE,İŞBİRLİĞİ VE ÖRNEK ARKADAŞLIK DUYGULARI İLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİN EŞLİĞİNDE, TEMİZ VE DÜZENLİ BİR ORTAMDA, ÇAĞIN VE ÇEVRENİN ŞARTLARINA UYGUN DÜZEYDE, , TEKNOLOJİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ , BİLGİYİ PAYLAŞAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİP, HAYATA OLUMLU İNSANLAR OLARAK ATANMALARINI SAĞLAMAKTIR.”
Misyon
ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA; TÜRKÇE´Yİ DOĞRU VE GÜZEL KONUŞUP YAZABİLEN, İYİ BİR YURTTAŞ OLABİLMEK İÇİN GEREKLİ TEMEL BECERİ VE DAVRANIŞLARI KAZANMIŞ, İLGİ VE YETENEKLERİ YÖNÜNDE HAYATA VE ÜST ÖĞRETİME HAZIR, KENDİNİ İFADE EDEBİLEN, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, ELEŞTİREL DÜŞÜNEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Ulaşım
Okulumuz Beykent Üniversitesi karşısında olup dolmuş ve otobüslerle kolay ulaşım sağlanmaktadır. Metrobüs ile Cevizlibağ-Beylikdüzü hattından Hadımköy veya TÜYAP duraklarından Büyükçekmece-Yenibosna 400A ve 76C İETT ile Büyükçekmece-Beylikdüzü Minübüs ile ulaşım sağlanabilir.
Okulumuz Büyükçekmece ilçesi Beykentte yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Büyükçekmece İlçe Merkezine Uzaklığı 4 Km dir. Okulumuzun İstanbul İl Merkezine Uzaklığı 18 Km dir.